Yoniscious-in verbinding zijn

14702277_1634258320200806_1393021877397686053_n
Een speciale avond voor vrouwen. Georganiseerd door Logo_Life_Wisdom_Klein samen met naamloos

Wil jij graag iets organiseren voor een groep vrouwen? Of heb je gewoon interesse in deze workshop. We horen het graag dan is maatwerk mogelijk.

Staan er veel acties op jouw to do list? Heb je een druk leven en werk je veel met je hoofd? Verlang je ernaar om meer contact te hebben met wat je echt voelt? Om weer meer te ontspannen, te voelen en te ervaren? Meer contact te krijgen met wat voor jou echt belangrijk is? Dit kan ik een veilige setting.

De spieren en gewrichten in de lage rug, buik en bekken spelen een belangrijke rol bij houding en beweging. Ook houden vrouwen soms onbewust emotionele spanning vast in dit gebied.
Door beweging en communicatie kun je als vrouw beter in contact met jezelf staan en krachtiger handelen en naar buiten treden en klachten rondom het gebied van de vagina (hier te noemen Yoni gebied ) reduceren. In dit gebied ligt onze oerkracht ‘ het intuïtieve weten’ waar we soms het contact mee zijn verloren.

Via het programma Yoniscious bieden Esther en Renu oefeningen en vaardigheden aan om bewuster met het bekken/Yoni gebied om te gaan.
Esther gaat op zoek naar de innerlijke kracht van jou als vrouw. Door praktische oefeningen wordt het bekkenbodemgebied geactiveerd. Dit stelt jou als in staat om spieren te spannen en te ontspannen met als gevolg meer contact met wat er echt in je omgaat. Vervolgens gaan we het dialoog met elkaar aan door gevoelens te uiten.
Van Renu krijg je handvaten om jezelf op een laagdrempelige manier te uiten en daardoor effectief contact te leggen met anderen.

Ervaringen van eerdere deelneemsters:

de workshop is een variatie van yoga en een dialoog. Op een toegankelijke -en laagdrempelige manier deden we oefeningen. Met verschillende lichaamsoefeningen werd ik bewuster van de afwezige connectie tussen mijn hoofd en de rest van mijn lichaam. Tijdens de yogaopdrachten werd ik geprikkeld om uit m’n comfort zone te stappen. In het begin voelde dat vreemd aan met schaamtegevoel maar het was echt een uitdaging om grensverleggend bezig te zijn. Yonicious wordt als probleem met bekkenbodem gepromoot maar wat mij betreft werkt het voor bredere doeleinden.
Op een vernieuwende manier op een mooie locatie met een uitstekende verzorging vond de workshop plaats. “-(Saskia)

Opbouw van de hele dag, eerst in de fysieke beleving komen, daar ontspannen en bewust zijn. Dan langzaam contact maken met de ander. Eerst zonder woorden daarna met. Voelde allemaal erg prettig, comfortabel (zonder lui te zijn) en veilig. Elke vorm van ‘hoe het moet/ is het goed genoeg/ competitie/ etc’ is afwezig. Fijn! Was het elke dag maar zo J (Charlotte)

Hele fijne ochtend met een veilige sfeer om contact te maken met jezelf en te verbinden met anderen. (Gwen)

Goed voor mij om aan deze ochtend te hebben meegedaan. Ik heb de rust nog niet gevonden. Vaker meedoen zal mij rust aanbieden. Bedankt lieve Renu en Esther. (Githa)

Praktische informatie

Het is fijn om losse kleding te dragen.
Een workshop van (Esther) Life Wisdom en Renu (Renuable) bestaat uit de volgende onderdelen:
• Activatie van het bekken en Yoni gebied
• Yoni oefeningen
• Dialoog van jou naar de buitenwereld
• Praktische vaardigheden om op een effectieve- en laagdrempelige manier te netwerken.

Pin It on Pinterest