‘Yoga voor je bekkenbodem’


Doordat ik in ons gezin vroeger , op school, tijdens mijn studie en tijdens mijn werk in organisaties gewend was om veel  te beredeneren en na te denken had ik op een gegeven moment weinig contact meer met mijn lichaam.

Dit zorgde ervoor dat ik gevoelens niet goed kon uiten en dat ik weinig kon voelen en lastig mijn verlangens kon uitspreken op het gebied van seksualiteit.

Dat ik zakelijk prima met mannen overweg kon maar dat ik het veel lastiger vond  om helder te communiceren op het gebied van intimiteit.

Door meer in contact te komen met mijn lichaam en met name mijn vrouwelijkheid in mijn bekkengebied door een intuÏtieve yogavorm voor vrouwen leef ik tegenwoordig meer vanuit mijn bekkengebied dan vanuit mijn hoofd. Dat voelt heerlijk! Ik wil dit gevoel graag delen door middel van yoga voor het bekkenbodemgebied.

Ervaring van deelneemster:
juni 2016
de feminine yoga van Esther brengt me echt veel! Het nog meer verbinden met mijn vrouwelijke kant (ipv ‘alleen’ wilskracht) en de yoga vanuit daar doen & mijn leven vanuit daar leven, het voelt heerlijk en er ontstaat een schitterende flow. De dagen na de yoga werkt het ook steeds heel fijn door, ik voel me meer verbonden met mijzelf en mijn diepste ZIJN en de dingen die ik doe gaan ‘opeens’ zoveel makkelijker. Ik beveel het iedere vrouw van harte aan!”

Judith Kakebeke

Coach & trainer, Geluksreis - Coaching & Training

Yoga voor de bekkenbodem

voor ‘inter’ nationale vrouwen die veel met hun hoofd werken.


Tijdens deze yoga doen we oefeningen om te verbinden met het bekkenbodemgebied en maken we contact met ons lichaam en onze emoties.

Resultaten zijn o.a:

meer (ont)spanning in je bekkenbodem

Het loslaten van oude patronen die niet meer werken

Meer in contact met je vrouwelijkheid

Meer in contact met je onderbuik gevoel

Meer in contact met je sensualiteit

Meer controle over je eigen seksualiteit

Meer genieten


Waar: Op aanvraag.

Wanneer: Op aanvraag

Hoe laat: Op aanvraag

Wie: Esther van Leeuwen

Investering: In groep vanaf 5 personen 16€ p.p

Een 5 weken kaart (8 weken geldig) € 70

Wil jij je weer helemaal vrouwelijk voelen?


Meld je dan hier aan voor deelname aan de yoga.

Ja, ik doe mee!

Pin It on Pinterest