Wekelijkse sprankel sessie in Den Haag

Wekelijkse sprankel sessie.
Soms leven we ons leven omdat het onbewust gewoon zo gelopen is. Dat geldt voor fijne dingen maar ook voor minder fijne dingen. Soms voelt het lastig om de minder fijne dingen te veranderen. Toch is dit wel mogelijk.

De eerste stap is dan om bewust te worden van het ongewenste patroon waarin je (soms onbewust) vast zit. om vervolgens in contact te komen met jouw eigen waarheid en persoonlijke verlangens. Dit proces aangaan in verbinding met anderen werkt enorm verhelderend, verrijkend en transformerend.

Maskers mogen af. Het moeten en verwachtingen van buitenaf vallen weg. Je mag helemaal zijn met wat er is zodat je meer helderheid krijgt t.a.v. jouw gedragspatroon en datgene wat echt belangrijk voor je is. We ondersteunen elkaar in het proces van transformatie.

Deze bijeenkomst duurt 2 uur. Bij een groep van 4 tot 10 personen. Bewust in een kleine groep zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Deze bijeenkomst heeft het speciale tarief van 25€ per sessie en een maandkaart 4 keer voor 80€ Inclusief koffie/thee. Locatie Den Haag.

Wil je meer weten over details? Of heb je interesse in mogelijke deelname?
Als je hier een mail stuurt met interesse in ‘ Sprankelsessie’ in de titel dan hou ik je op de hoogte van de eerstvolgende geplande bijeenkomst.

Wat levert het op?
Doorbreken van ongewenste niet werkende patronen
Meer focus
Meer bewust van je werkelijke verlangens
Meer energie/ vitale levensstroom
Meer in verbinding met je werkelijke gevoelens
Leven vanuit meer vertrouwen
Dit zijn de zaden voor daadwerkelijk verandering in je relaties, werk en leven

Pin It on Pinterest