Er was een periode dat ik van actie naar actie werkte. Van resultaat naar resultaat. Altijd in beweging, altijd druk om doelen te bereiken. Best vermoeiend eigenlijk als ik nu terugkijk. Begin 2017 gooide ik het roer volledig om. Ik had geen vast inkomen en was niet super actief met mijn bedrijf bezig. Ik deed gewoon waar ik zin in had en volgde mijn energiestroom. Ik deed datgene waar ik blij van werd. Wel had ik gewoon mijn huis en hypotheek. Creatief manifesteren noem ik het. Zo heb ik veel spullen weggedaan die niet gebruikt werden. Zo heb ik mijn huis soms verhuurd via airbnb. Zo kwamen er op zeer bijzondere wijze uitnodigingen op mijn pad en voelde ik werkelijk iedere dag overvloed en dankbaarheid. Sterker nog ik voelde meer overvloed dan tijdens de periode dat ik een vast inkomen ontving. Ik ging steeds meer leven vanuit overgave dan vanuit wilskracht en dingen willen afdwingen.Ik deed dingen gratis voor mensen op momenten dat er nog maar een paar honderd euro op mijn rekening stond. Zo heb ik gecollecteerd voor het Leger des Heils omdat ik hiervoor gevraagd werd en gratis op een hond van iemand gepast. Dit klonk vreemd voor veel mensen. Er ontstond echter steeds meer creativiteit om zaken op een creatieve manier te creëren. Steeds meer out of the box ideeën konden ontstaan. Ik zag mogelijkheden die ik eerder niet eens kon zien en iedere keer toen ik iets nodig had kwam het als vanzelf naar me toe. Ik kijk dan ook terug op een zeer bijzondere en leerzame periode. Wat ik interessant vind is dat ik begin dit jaar een artikel las over het hoge percentage van mensen met een vast inkomen en schulden. Ik leefde het hele jaar zonder vast inkomen, zonder extreme buffer en zonder pure focus op werk, volledig vrij van ook maar iets moeten en ik leef vrij van schulden. De overtuiging dat een vast inkomen een garantie is voor financiële zekerheid is wat mij betreft dan ook achterhaald. Ik kan wel zeggen dat ik steeds meer zin heb om acties te ondernemen, om met mensen te werken en mijn inzichten te delen. De inspiratie komt wel vanaf een hele andere plek dan toen ik nog in een vast patroon en ritme zat.

Hoe leef jij? Vanuit doen of vanuit zijn?

Leuk als je jouw visie deelt over dit onderwerp.

Ik wens je vast hele fijne kerstdagen en hoop dat jij ook terugkijkt op een super inspirerend jaar. Waar kijk jij met plezier op terug?

Groetjes,
Esther
www.lifewisdom.nl

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Van Doen naar zijn

by Esther van Leeuwen time to read: 2 min
0

Pin It on Pinterest