Als ik naar mezelf kijk dan realiseer ik me dat ik in het verleden enorm veel moeite had met het spreken van mijn eigen waarheid. Ik communiceerde vaak indirect. Ik wist steeds beter wat ik niet wilde maar direct uitspreken wat ik wel wilde. Jee wat vond ik dat lastig. Ik wist soms ook gewoon niet wat dat voor mij was. Ik heb het dan over mijn echte waarheid dus niet over een techniek om een bepaald doel te bereiken maar echt over mijn persoonlijke behoefte uiten vanuit kwetsbaarheid.
Dit resulteerde in het feit dat mijn leven ook niet echt bewust was. Ik had van alles gecreëerd en het voelde als normaal maar ik weet nu dat zowel mijn huis, als mijn werk als mijn relationele leven niet vervullend was. Stapje voor stapje kwam ik steeds dichter bij mijn waarheid. Bij wat voor mij echt belangrijk is. Datgene waar ik echt blij van word. Mijn woonomgeving, relationele leven en mijn werk is dan ook volledig veranderd. Ik kan nu echt zeggen ‘ Dit is wie ik ben’. Dit is waar ik blij van word. Nee het gaat niet altijd over een leien dakje. Er zijn tegenslagen. Er is soms pijn en verdriet. Ik kan nu wel zeggen dat ik echt mijn leven leef. Dat ik het leven aanga en volledig toelaat. Dat ik iedere dag leer en groei. Dat ik dankbaar en gelukkig ben. Dat ik niet geleefd word door iets buiten mezelf.

Onze waarheden kunnen enorm verschillend zijn. Wat mij enorm blij maakt kan jij juist heel vervelend vinden of andersom. Dat vind ik zo boeiend aan diversiteit. Ik ben wel benieuwd. Wat maakt jou echt gelukkig? Kun jij dat voelen? Heb je er volledig verbinding mee? Of weet je soms niet wat je wilt? Heb je het gevoel dat het leven en je drukke agenda jou leeft in plaats van jij het leven? Loop je vast in relaties of in je werk?

Wat kan helpen om meer inzicht te krijgen en meer toegang tot jouw intuïtie is 1 minuutje per dag je ogen te sluiten en gewoon in stilte zijn zonder dat je iets hoeft. Gewoon zijn en voelen wat je in je lichaam voelt, welke gedachten er voorbijkomen zonder dat je ergens wat mee hoeft. Als je merkt dat een minuut gemakkelijk gaat dan kun je tijd ietsje verlengen. Al is iedere dag 1 minuut vaak effectiever dan 1 keer een half uur.
Het is net als sporten. De eerste keer heb je soms spierpijn en hoe vaker je het doet hoe gemakkelijker het gaat.

Heb je echt het gevoel dat je een slag dieper wil gaan? Dat je toe bent aan diepere inzichten? Dat je echt een vergadering wil inzetten? Dan heb ik nog 2 plekken vrij voor de speciale personal coaching proefsessie aan zee voor het tarief van 35 euro i.p.v. 90€ het reguliere tarief voor een privé sessie. Ik heb er deze week zelf echt van genoten.

Er is geen fijnere en meer rustgevende plek om te zijn dan buiten op het strand voor mij. Voel jij dat dit dienen voor je is? Stuur hier dan Yes naartoe. De reservering gaat op volgorde van binnenkomst.

Voor nu geniet van dit heerlijke zomerweer en aankomende weekend!

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Spreek jij jouw waarheid?

by Esther van Leeuwen time to read: 2 min
0

Pin It on Pinterest