De laatste week van augustus is weer aangebroken. De scholen zijn weer begonnen. Wellicht ben je net terug van een heerlijke vakantieperiode. Of ben je er tijdens je vakantie juist achter gekomen dat je relatie eigenlijk niet meer zo gelukkig is als voorheen? Of dat je werk het niet meer helemaal voor je is?

Misschien ga je juist met een YES gevoel naar je werk. Krijg je al energie als de wekker afgaat omdat je gewoon een dream job hebt. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel dat je doet waar je het meest blij van wordt en daar ook nog eens voor betaald wordt. Of heb je de ideale relatie en ben je dolgelukkig met alles in je leven.

Als dat zo is dan is dat natuurlijk fantastisch. Dat is wat ik je volledig gun.

Mocht het zo zijn dat je werk of relatie niet alles brengt waarnaar je verlangt of dat je juist werk of een relatie wenst maar dit nu niet in je leven is… Dan is een persoonlijke spiegelsessie wellicht ideaal voor jou. In een persoonlijke sessie stemmen we af op jouw persoonlijke verlangen en wat ervoor nodig is om dit te realiseren. We gaan niet praten maar je gaat echt ervaren zodat er ook echt beweging ontstaat voor je.

Normaal gesproken is de prijs van een persoonlijke 1 op 1 sessie 90€.
In de maand september bied ik deze sessies aan vanuit mijn eigen woonkamer in Scheveningen (op loofafstand van zee) voor het speciale tarief van 50€.

De ideale mogelijkheid dus om te ervaren wat er mogelijk is voor jou.
Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit aangeven voor 5 september via deze link.
De aanbieding geldt alleen in de maand september.

Ik sprak eerder over het organiseren van verbindingscirkels op donatie basis waar we in een groep gaan afstemmen op datgene wat voor jou echt belangrijk is. Spreekt dit je meer aan dan kun je mij laten weten dat je interesse hebt via deze link.

Het lijkt me super leuk om je te ontmoeten in september en om jouw verlangen in beweging te zetten.

Warme groet,

Esther
www.lifewisdom.nl

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

September tijd voor vernieuwing

by Esther van Leeuwen time to read: 1 min
0

Pin It on Pinterest