Ergens in januari dit jaar stond mijn banksaldo op €0. Gewoon met huis en maandelijkse hypotheek. Ik stond dezelfde dag champagne te drinken op een VIP borrel en voelde me miljonair. Ik leef in volledige overvloed. Alles waarnaar ik verlang komt naar me toe. Soms wel op hele andere manieren dan mijn hoofd kan bedenken maar het gebeurt steeds weer opnieuw. Ik voel me steeds rustiger, meer ontspannen en gelukkig. Ik kan me voorstellen dat dit niet logisch klinkt. Als het niet geld is dat geluk brengt wat is het dan wel?

Mijn antwoord is ‘ afgestemd leven met je werkelijke verlangens’. Ja geld is zeker ook van belang maar niet ‘de oplossing’ voor vervulling en geluk.

1 van de hulpmiddelen die mij enorm heeft ondersteund in mijn proces om steeds meer afgestemd te leven is mijn eigen adem. Ja ook dat klinkt misschien wat vreemd want waarom zou je bewust gaan werken met je adem?

Het is eigenlijk zoiets als het trainen van je spieren. Als je niet sport heb je nog steeds een lichaam alleen wat minder krachtig, flexibel of gespierd dan mogelijk is. Iedereen die wel sport weet wat het voordeel is van het trainen van je spieren en de invloed die dat heeft op je conditie en gevoel van welbevinden.

Zo werkt het ook met je adem.

De meeste mensen gebruiken maar 1/3 van hun longen en hebben soms last van stress of ziektes. Er blijft dus een groot deel van het potentieel onbenut. Adem kan helpen om voor jou niet meer werkende patronen te doorbreken en stress te verminderen.

Ik ben hier zo enthousiast over dat ik een speciale actie heb die loopt tot 15 oktober.

Namelijk een persoonlijke ademsessie ‘ 2 personen voor de prijs van 1’. Je kunt je dus met 2 personen aanmelden en betaalt maar 1 sessie.

Waarom zou jij een persoonlijke ademsessie boeken en wat levert het je ondermeer op?

Meer rust en focus

Je voelt je meer levendig en energiek

Vastzittende patronen worden geheeld

Je krijgt meer regie over je leven

Er zijn nog veel meer voordelen. Dit zijn er slechts een aantal.

Wil je je aanmelden voor de actie sessies? Dat kan hier.

Wil je meer lezen dat kan hier.

Voor vandaag wens ik je een fijne dag met veel verse zuurstof.

Ik hoor graag van je of zie je graag ‘echt’ in Den Haag.

Groet,

Esther

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Miljonair met €0 op mijn rekening

by Esther van Leeuwen time to read: 2 min
0

Pin It on Pinterest