Na maanden van rust voel ik weer inspiratie om te schrijven.
Ook al weet ik dat iedere verandering in stapjes gaat en dat het erom gaat dat die stapjes steeds weer opnieuw gezet worden hoe klein ook. Soms ervaart een deel van mij dat gewenste resultaten niet snel genoeg bereikt worden. Ik ervaar dan wat ongeduld.

In het verleden was ik dan weleens geneigd om resultaten af te dwingen vanuit mijn wilskracht door gewoon maar acties te nemen en dingen te doen. Tegenwoordig doe ik dat steeds minder en is het voornaamste wat ik doe ‘ genieten en doen waar ik blij van word.’ Ik onderneem pas actie als ik het echt vanbinnen uit voel.

Concreet betekent dit dat ik heel intuĆÆtief leef in het moment vanuit wat ik voel en niet enorm planmatig vanuit wat ik denk dat moet of ooit voor waarheid heb aangenomen. Stapje voor stapje kom ik wel steeds dichter bij mijn doelen ook al is het niet meteen zichtbaar. Ik leef steeds meer vanuit overgave.

Concreet betekent dit dat ik me iedere dag laat verassen door spontane ontmoetingen, onverwachte situaties en nieuwe inzichten. Dat ik voel wat er te voelen is van angst, verdriet en teleurstelling tot vreugde en extase. Mijn leven is daardoor allerminst saai en voorspelbaar. Soms wel met onzekerheden. šŸ™‚

Hoe leef jij?
Plan jij alles vooruit en is er nauwelijks meer ruimte voor spontaniteit? Of geniet jij iedere dag en leid je jouw ideale leven? Zo niet wat houd je dan tegen om dit wel te doen?

Ik nodig je uit om onder dit artikel jouw persoonlijke ervaring te delen.

Vorig jaar bood ik in de maand jullie persoonlijke sessies aan voor 50% van het reguliere tarief. Deze sessies vonden toen plaats op het strand en hebben tot diverse mooie en diepe inzichten geleid. Ik heb daarom nu weer besloten om deze special dit jaar weer aan te bieden in de maand juli.

Loop je ergens vast? Slaap je slecht of ervaar je onrust? Kun je wel een spiegel gebruiken? Verlang je naar meer rust, helderheid en jouw ideale leven? Dan nodig ik je uit voor de zomersessie in de buitenlucht. Aanmelden kan hier.

Wil je eerst meer over mij lezen? Dat kan hier.

Voor nu wens ik je heerlijke zonnige dagen toe.

Warme groet,

Esther
‘Life Wisdom’

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Leven vanuit wilskracht of vanuit overgave

by Esther van Leeuwen time to read: 2 min
0

Pin It on Pinterest