Ik herinner me nog de tijd dat ik 5 dagen op kantoor zat en alle leuke dingen met name in het weekend gepland werden. Het leek toen net alsof het kopen van een nieuwe jurk mij vervulling gaf. Zo had ik ook een patroon van ’s avonds chocolade eten. Het was gewoon een patroon. Eten vanuit leegte. Het leek net alsof dit vervulling gaf. In feite was dit een soort pleister plakken op de wond.

Nu voelt het al een paar jaar alsof ik iedere dag weekend heb. Dat voelt voor mij als overvloed. Het beste cadeau dat ik mezelf kon geven.

Het werd steeds meer mijn grote passie om te doorgronden hoe onze (onbewuste) patronen werken. Hoe we soms dingen doen om pleisters te plakken in plaats van om de wond echt te genezen. Ik ontdekte steeds meer sleutels naar leven vanuit overvloed en het volgen van datgene waar ik een yes gevoel bij heb. In vol vertrouwen zonder de uitkomst te weten.

Een van de belangrijkste tools daarbij is voor mij het zijn met wat wat er echt is. Dus niet weggaan bij mijn gevoelens en ze wegdrukken maar ze toelaten als ze er zijn en er met compassie naar kijken. Dit zorgde voor steeds meer levendigheid.

Leef jij vanuit vertrouwen? Vanuit dankbaarheid voor wat er al is in je leven? Of staat jouw radar op tekort en wat er nog beter en meer kan. Op wat er nog niet is.

Sta je stil bij wat je vanbinnen voelt? Of laat jij je leven door de planning van de dag en alles wat er van buitenaf van je verwacht wordt?

Ik zie niets als beter als slechter maar zelf de volledige regie nemen heeft mij gelukkiger gemaakt. Benieuwd wat jij ervaart in jouw leven. Leuk als je het deelt zodat we elkaar kunnen inspireren.

warme groet,

Esther

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Leef jij vanuit een gevoel van overvloed?

by Esther van Leeuwen time to read: 1 min
0

Pin It on Pinterest