Echt gelukkig voelen en het realiseren van mijn verlangens is voor mij 1 van de belangrijkste dingen. Ik ken ook tijden waarin ik meer aan het overleven was. Dingen deed die me niet echt van binnenuit vervulde maar een soort schijnzekerheid hield mij daar. Van buiten leek het goed te gaan vanbinnen voelde het als hel. Ik zat vast in een patroon en dat doorbreken voelde ongemakkelijk. Toch is het voor mij het beste wat ik ooit gedaan heb. ‘Het doorbreken van patronen’ die niet voor me werken. Dat is eigenlijk iets wat ik continu doe als iets niet meer dienend is. Het is mijn lifestyle geworden.

Ben jij helemaal blij met de keuzes die je hebt gemaakt als het gaat over je relaties en je werk? Zijn er dingen die je graag anders zou willen maar weet je niet goed hoe? Heb je het gevoel geleefd te worden door je drukke agenda? Of voelt het gewoon te spannend en onzeker om iets te veranderen? Dat zijn allemaal heel logische situaties die kunnen spelen.

Soms gaat de tijd gewoon door en is het weer eind van het jaar voordat we het doorhebben. Net zoals de zomer voor mijn gevoel ook weer voorbij is gevlogen.

Dan is het wellicht leuk voor jou om mee te doen aan mijn nieuwe 5 persoonlijke bijeenkomsten ‘doorbreek jouw niet werkende patronen’. Doel is dat jij jouw ideale leven creëert.
Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden op 5 maandagavonden in oktober in persoonlijke setting vanuit mijn gezellige huiskamer. De start is op 2 oktober in kleine groep. Max. 6 personen. Ik ga dit doen omdat ik hier zelf erg blij van word. Om deze reden bied ik de avonden laagdrempelig aan op donatie basis ‘ waardebepaling achteraf. Geld wordt soms ervaren als een beperkende factor maar mag dus geen reden zijn om niet deel te nemen. Wat meer van belang is is dat je echt commitment voelt om jouw voor jou niet werkende patronen te doorbreken en daarom 5 avonden ook echt wil deelnemen. Dat je er dus echt voor gaat!

Wil je meer concrete gedetailleerde informatie dan kun je hier contact met me opnemen.

Ik hoop je te ontmoeten!

Groetjes,

Esther
www.lifewisdom.nl

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Ben jij gelukkig met al je keuzes?

by Esther van Leeuwen time to read: 1 min
0

Pin It on Pinterest