Is jouw werk jouw energiebron? Voel jij je aan het einde van je dag volledig opgeladen? Nu heb ik ontdekt dat een aantal zaken van belang zijn om ons energiek te voelen:

1) Een gezonde zelfwaardering. Als we ons goed voelen over onszelf dan stralen we dit uit en maken we gezonde keuzes omdat we onszelf gewoon het beste gunnen.
2) Een gezonde mindset. In de psychologie wordt gesproken over ‘selffulfilling prophecy’. We verzamelen extern bewijs voor de overtuiging die we hebben. Het is dus fijn als onze overtuigingen gebaseerd zijn op overvloed in plaats van op schaarste.
3) In verbinding leven met ons lichaam en onze gevoelswereld. Dus niet alleen door te beredeneren vanuit ons hoofd.
4) Support uit onze omgeving. Een omgeving van mensen die ons ondersteunen, voeden en energie geven.

Zijn bovenstaande zaken voor jou in balans? Of kan het beter dan het nu is?

Een gemakkelijke manier om je te richten op meer energie is een lijstje maken van 5 dingen waar jij superblij van wordt. Waar je de tijd bij vergeet en waar jij helemaal van oplaadt.

Heb je dat gedaan. Zorg dan dat je deze week minimaal 1 ding van je lijstje ook echt doet. Het kan heel klein en simpel zijn maar een groot verschil maken. Just do it! Geniet ervan!

Wil je echt meer concrete stappen zetten naar een bevlogen leven met meer energie?
Dan nodig ik je uit voor de workshop ‘ Verbinden met jouw bevlogenheid en levendigheid’ van 2 dagdelen met een select groepje op een mooie locatie op loopafstand van zee.

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Hoe krijg je meer energie?

by Esther van Leeuwen time to read: 1 min
0

Pin It on Pinterest