Z’on 2 jaar geleden stopte ik met mijn vaste baan om voor 100% mijn eigen hart te volgen, om echt voor mezelf te kiezen. Dit terwijl ik net daarvoor een huis had gekocht. Dit begon met een periode van rust nemen en 100% focus op ‘zelf’ ontwikkeling. Met iedere dag doen waar ik blij van werd en energie van kreeg. Met het doen van nieuwe dingen zoals ’s winters in de zee zwemmen. Iets waarvan ik als absolute warm weer liefhebber nooit had verwacht dat ik dit zou gaan doen. Een periode van dagelijks afstemmen op mijn gevoel. Een periode van verbinding met anderen. Met het ontmoeten van veel nieuwe mensen en het opdoen van enorm veel nieuwe ervaringen.
Om daarna op een punt te komen waarop ik weer echt zin had om in beweging te komen. Niet omdat het moet maar echt omdat ik vanbinnen de passie voelde. Zo van ja ik wil weer de wereld in.

Van daaruit ben ik steeds meer gaan pionieren en spelen. Ik organiseerde groepsbijeenkomsten voor vrouwen om meer te verbinden met onze lichaamswijsheden. Van oefeningen gericht op het bekkengebied tot het begeleiden van familie- en organisatie opstellingen. Ik kreeg steeds meer klanten voor personal coaching voor vraagstukken variƫrend van verbinding in relaties tot zingeving in werk, tot meer zelfvertrouwen voelen bij presentaties. Stuk voor stuk heb ik mogen genieten van iedere sessie.

Zo werd steeds meer bevestigd. Dit is waar ik echt blij van word. Werken met mensen aan groei en ontwikkeling. Dat is hetgeen waar ik de tijd bij vergeet. Waar ik bruis van energie en me volledig vervuld voel als ik later terug hoor dat de gecoachte klant echt verandering voelt in zijn/ haar gevoel en perceptie. Dat er hele diepe inzichten zijn ontstaan. Dat is waar mijn lichtje van aangaat.

Ja ik heb nu een veel meer creatieve levensstijl als ik kijk naar mezelf nu en een paar jaar geleden. Ik voel me wel zoveel meer gelukkiger en vervuld. Ik kon ook ineens openstaan voor een relatie. Iets wat eerder voor mij heel lastig voelde. Kortom mijn leven is enorm veranderd. Ten positieve. Ik voel nu weer dat ik echt leef. Het stroomt weer.
Ik ben heel benieuwd of jij jouw verlangens volledig leeft? Of jij je volledig vervuld voelt op alle gebieden in je leven? Of je doet waar je echt energie van krijgt? Uiteraard kan dit voor jou iets heel anders zijn.

Ik sprak in mijn eerdere blog over het organiseren van wekelijkse verbindingscirkels vanaf september. Een bijeenkomst waar inspireren, verbinden met onze persoonlijke verlangens en het spreken van onze eigen waarheid centraal staat.

De focus tijdens deze bijeenkomsten zal liggen op het krijgen van meer lichaamsbewustzijn in een veilige setting door beweging, het trainen van focus en het delen van wat er echt bij je speelt ook de twijfels en onzekerheden die er zijn. Op deze manier kan transformatie plaatsvinden en kunnen er nieuwe inzichten ontstaan zodat er beweging kan ontstaan. De nadruk ligt dus op jouw persoonlijke behoeftes.

Ik wist eerder nog niet hoe ik deze bijeenkomsten wilde aanbieden. Nu voel ik het wel. Ik ga dit doen op donatie basis. De reden is dat ik het graag laagdrempelig wil houden om deel te nemen. De bijeenkomsten zullen doorgaan vanaf 5 personen omdat het wel op een nog te bepalen externe locatie is ‘in Den Haag’. Voel jij dat je hier graag aan deel wil nemen? Dan vraag ik je om mij een mailtje te sturen met de melding dat je interesse hebt in deelname aan de cirkel en het moment in de week dat voor jou het beste schikt. Je bent dan nog helemaal tot niets verplicht maar het is voor mij een manier om te inventariseren hoeveel interesse er is en op welk moment zodat ik mijn programma daarop aan kan passen.

Ik hoor graag van je. Je kunt me hier contacten. Voor nu geniet van de heerlijke zomer.

Warme groet,
Esther

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

Durf jij echt te gaan voor jouw verlangens?

by Esther van Leeuwen time to read: 3 min
0

Pin It on Pinterest