Herken je het gevoel dat je irritatie voelt richting iemand? Misschien op je werk iemand waar je soms mee samenwerkt? Dat je gewoon geen click voelt met deze persoon? Op zich is dat natuurlijk niet meteen rampzalig en hoef je ook niet iedereen even aardig te vinden. Toch kost een situatie zo soms meer van jouw energie dan nodig is.
Heb je je ook weleens gerealiseerd dat het vaak niet gaat om wat diegene tegen je zegt ‘de exacte inhoud’ maar wel om de manier waarop, de toon waarmee? De onuitgesproken emotie die eronder zit en die je ‘ onbewust’ wel voelt. Ik heb hier jaren mee geworsteld. De reden is dat ik gevoelig ben en graag met respect en op een prettige manier benaderd wil worden. Dat ik graag anderen tegemoet kom maar wel vanuit wederzijds respect.
Er waren ooit tijden waarop ik het lastig vond om mijn eigen ‘ onderliggende’gevoel uit te spreken en dit leidde dan soms tot irritatie of verwarring in de communicatie. Dit fenomeen interesseerde mij wel enorm en er werd weinig over dit onderwerp gesproken. Daarom ben ik het verder gaan onderzoeken. De sleutel bleek te liggen in zelf heel duidelijk en authentiek zijn in verbinding met mijn eigen gevoel en me van daaruit uitspreken. Steeds weer opnieuw. Dit ging niet van de 1 op de andere dag want soms wist ik niet eens wat ik zelf voelde. Dit was een proces.
Een simpele manier om tijdens een drukke dag al wat meer verbinding te krijgen met je innerlijke wereld en je persoonlijke behoefte is om met dit heerlijke weer even lekker buiten op een bankje te gaan zitten en 3 keer heel diep naar je buik te ademen. Soms is dit al voldoende om weer meer bij jezelf te komen.
Al langere tijd had ik het idee om te starten met sensual fitness/ yoni yoga speciaal voor vrouwen waarin we verbinding maken met onze ademhaling en ons bekkengebied om tot rust te komen en verbinding te maken met onze soms verborgen behoeften en met wat jij en jouw lichaam nodig heeft in het moment. Nu voel ik ineens de inspiratie om het ook echt te doen. 🙂
We starten op dinsdag 15 mei om 20:00 in Den Haag in een kleine persoonlijke setting. Er zijn op dit moment nog maximaal 2 plekjes beschikbaar voor deze avond. Als jij je inschrijft en een vriendin meeneemt dan doen jullie samen mee voor de prijs van 1.
Woon en/ of werk jij in of in de buurt van Den Haag en wil jij erbij zijn?
Hier kun je er meer over lezen.
Aanmelden kan via Mijn website.

Ik begeleid je weer te verbinden met je eigen innerlijke besturingssysteem. Van stress, onrust en moeten naar voelen en volledig aanwezig zijn in het hier en nu. Je krijgt mooie inzichten en emoties zijn welkom en veilig.

C’est le ton qui fait la musique

by Esther van Leeuwen time to read: 2 min
0

Pin It on Pinterest