Persoonlijke Sessie om jouw ongewenste patronen te doorbreken op het gebied van seksualiteit en je intieme relaties.


van circa 1.5 uur

Ik zat jaren in een zelfdestructief patroon waarin ik me aangetrokken voelde tot mannen die emotioneel afwezig waren omdat ik zelf mijn eigen emoties en verlangens onderdrukte. Ik durfde niet in mijn kwetsbaarheid te gaan en bouwde een muur om me heen om mannen op afstand te houden. De ervaringen die ik had zorgde voor nog meer geslotenheid. Door steeds meer kanten van mezelf te omarmen en door steeds meer gevoelens toe te laten kon mijn eigen seksualiteit weer vrij gaan stromen. Tijdens dit proces heb ik veel sleutels mogen vinden die ik graag met je deel.

Heb jij het gevoel dat je vastzit in een niet vervullend patroon of zit je vast in een relatie en weet je niet hoe je weer beweging kunt krijgen in je situatie?


In een persoonlijke sessie onderzoeken we samen in een veilige setting wat er bij jou echt speelt met als doel om dieper inzicht te krijgen en daadwerkelijk beweging op gang te brengen.

Het tarief voor een losse persoonlijke sessie is €79 (inclusief 21% BTW). Een sessie duurt gemiddeld 1.5 uur.

Het is aan te raden om een pakket 5 sessies te boeken om daadwerkelijk een doorbraak te krijgen in jouw patroon. 1 sessie brengt beweging. Met 5 sessies kunnen we werken aan een daadwerkelijke transformatie. Een pakket van 5 sessies van 1.5 uur heeft het speciale tarief van 400€ Inclusief BTW

Wil jij jouw energie weer in beweging zetten?


Meld je dan hier aan voor een persoonlijke sessie

Ja, ik meld me aan

Pin It on Pinterest