Persoonlijke sessie om je persoonlijke dromen te leven


van circa 1.5 uur

Circa 10 jaar probeerde ik op allerlei manieren het leven te begrijpen en was ik op zoek naar ‘de manier’ om grip te krijgen op levensvragen. Ik zocht in eerste instantie oplossingen buiten mezelf. Ik dacht veel na en geloofde niets voordat ik het zelf geverifieerd had. Ik liep vast in werk en breder in mijn leven.

Door veel te experimenteren met diverse methodes, door in mezelf de innerlijke confrontatie aan te gaan en te voelen welke onbewuste patronen mij belemmerden om mijn dromen te leven ging mijn leven zich steeds meer ontvouwen en kreeg ik steeds meer grip op hoe ik mijn eigen ideale leven kan creëren.

Mis jij vervulling in het werk dat je doet? Voel je dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt?


Bepalen jouw gedachten je leven? Laat jij je tegenhouden door iets om echt te gaan voor je missie?

In een persoonlijke sessie maken we contact met wat er bij jou speelt in het hier en nu.

De sessie is een combinatie van bewustwording van je lichaam en een familieopstelling. Op deze manier krijg jij puzzelstukjes die helpen om dieper inzicht te krijgen in jouw persoonlijke dynamiek en daadwerkelijk te gaan bewegen.

In deze persoonlijke sessie werken we met jouw onderbewuste patroon. Je kunt ieder gewenst levens thema inbrengen. We indentificeren je werkelijke onderliggende verlangen en wat nodig is op onbewust niveau wordt in beweging gebracht. Er wordt een nieuw zaadje geplant. Jij voert zelf de regie over de inhoud. Ik begeleid het proces.

Het tarief voor een losse persoonlijke sessie is €79 (inclusief 21% BTW) per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 1.5 uur.

25-8-2016
Onze sessie heeft me weer uit mijn hoofd gehaald en beter leren ademhalen.
Kwam op juiste moment.
De inzichten zijn groots, en misschien gek genoeg ook heel logisch allemaal.
Direct nadat wij klaar waren ben ik aan het werk gegaan.
Daarin had ik weer hernieuwde energie.

Marloes

4-7-2016
Esther is in staat goed contact te leggen met je gevoel en is ook tegelijk resultaat gericht. Hierdoor wordt iets wat als ‘zweverig’ uitgelegd/ ervaren kan worden, opeens heel concreet en duidelijk.
De sessie die ik met Esther heb gehad gaf me direct heldere inzichten. En het gevoel dat ik tijdens de sessie heb mogen ervaren werkt nog steeds dagelijks door. Het is makkelijk terug te grijpen naar dit gevoel en de ervaring en hierdoor levert dit me nog steeds nieuwe waardevolle inzichten op.

Caroline Arkesteijn

Q&A Support Manager, Wolters Kluwer

13-6-2016
Bij Esther heb ik een familieopstelling ervaren. Ik had door vele minder fijne ervaringen veel fysieke klachten waarvoor geen oplossing werd gevonden. Samen hebben wij de familieopstelling uitgevoerd. Tot mijn verbazing werd een hele andere oplossing voor mijn klachten gevonden dan ik verwacht had, namelijk in evenwicht zijn met mijn vrouwelijkheid. Het gevolg ervan was dat mijn klachten een stuk verminderden, er evenwicht ontstond en ik voor het eerst in jaren weer mezelf voelde.

Christine

Senior testmederwerker

Wil jij je dromen weer in beweging zetten?


Meld je dan hier aan voor een persoonlijke sessie

Ja, ik meld me aan

Pin It on Pinterest