Persoonlijke familieopstelling om jouw ongewenste patronen te doorbreken en inzicht te krijgen in voor jou belangrijke levensvragen.


Een persoonlijke sessie duurt altijd ruim een uur. Het resultaat staat altijd voorop.

Ben je niet gelukkig in je relatie maar weet je niet hoe dit te veranderen?

Lukt het je niet om een relatie aan te gaan?

Zit je vast in een ongewenst relatiepatroon?

Loop je vast in je werk?

Of speelt er een andere levensvraag?

Heb jij het gevoel dat je vastzit en dat er geen beweging komt in je situatie? Een familieopstelling kan dan mooie inzichten geven.


Onze sessie heeft me weer uit mijn hoofd gehaald en beter leren ademhalen.
Kwam op het juiste moment.
De inzichten zijn groots, en misschien gek genoeg ook heel logisch allemaal.
Direct nadat wij klaar waren ben ik aan het werk gegaan.
Daarin had ik weer hernieuwde energie.

Marloes

marketeer

Esther is in staat goed contact te leggen met je gevoel en is ook tegelijk resultaat gericht. Hierdoor wordt iets wat als ‘zweverig’ uitgelegd/ ervaren kan worden, opeens heel concreet en duidelijk.
De sessie die ik met Esther heb gehad gaf me direct heldere inzichten. En het gevoel dat ik tijdens de sessie heb mogen ervaren werkt nog steeds dagelijks door. Het is makkelijk terug te grijpen naar dit gevoel en de ervaring en hierdoor levert dit me nog steeds nieuwe waardevolle inzichten op.

Caroline Arkesteijn

Q&A Support Manager, Wolters Kluwer, Wolters Kluwer

Bij Esther heb ik een familieopstelling ervaren. Ik had door vele minder fijne ervaringen veel fysieke klachten waarvoor geen oplossing werd gevonden. Samen hebben wij de familieopstelling uitgevoerd. Tot mijn verbazing werd een hele andere oplossing voor mijn klachten gevonden dan ik verwacht had, namelijk in evenwicht zijn met mijn vrouwelijkheid. Het gevolg ervan was dat mijn klachten een stuk verminderden, er evenwicht ontstond en ik voor het eerst in jaren weer mezelf voelde.

Christine

Senior testmederwerker

In een persoonlijke sessie onderzoeken we samen in een veilige setting wat er bij jou echt speelt met als doel om dieper inzicht te krijgen en daadwerkelijk beweging in gang te zetten.

Het tarief voor een losse persoonlijke sessie bied ik nu aan voor het speciale tarief van €79 (inclusief 21% BTW). Een sessie duurt tot maximaal 1.5 uur. 1 sessie brengt zeker al inzichten en beweging in je situatie.

Wil je echt doorpakken dan is het aan te raden om een pakket van 5 sessies te boeken om daadwerkelijk een actieve doorbraak te krijgen in jouw patroon en daadwerkelijk een diepe transformatie te ervaren. Dit pakket kan bestaan uit zowel ademsessies als opstellingen.

Een pakket van 5 sessies heeft het speciale tarief van 350€ Inclusief BTW

Een familieopstelling in een groep is enorm krachtig. Een opstelling in groep kan ook georganiseerd worden op aanvraag. Als je dit wenst dan hoor ik het graag.

Wat levert een opstelling jou op?

Doorbreken van ongewenste niet werkende patronen

Meer focus

Meer bewust van je werkelijke verlangens

Meer energie/ vitale levensstroom

Meer in verbinding met je werkelijke gevoelens

Leven vanuit meer vertrouwen

Dit zijn de zaden voor daadwerkelijk verandering in je relaties, werk en leven

Wil jij jouw leven weer in eigen hand nemen?


Meld je dan hier aan voor een persoonlijke sessie

Pin It on Pinterest