Ademen als sleutel naar geluk

Adem lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is het zo dat de meerderheid van de mensen maar 1/3 deel van hun longen gebruikt. Dit betekent dus dat er nog een enorme winst te behalen valt.

Ik zie zelf adem als het mooiste natuurlijke medicijn dat er is. Het is altijd voor ons aanwezig. We hebben alleen niet geleerd om er optimaal gebruik van te maken. Er zijn zo enorm veel voordelen te behalen.

Waarom zou je kiezen voor een ademsessie?

Bij weinig energie

Bij fysieke klachten

Om prestaties te verhogen als 'top' sporter

Bij trauma's

Bij overmatige gedachten

Bij seksuele problematiek

Ik heb bij Esther en Tamara vier weken achtereen een ademavond gedaan. Dit heeft mij veel gebracht. Op mijn thema ‘innerlijke rust’ kon ik steeds dieper gaan. Dit gaat een stap verder dan meditatie en is heel fijn om te doen. Dat alleen ademen in verbinding zoveel kan brengen vind ik bijzonder. Na een sessie ademen voelde ik een enorme leegte vanbinnen. Heerlijk om even pauze te nemen van mijn normaal zo drukke denkhoofd. Nu een week later kan ik nog steeds makkelijker bij mijn innerlijke rust blijven dan voorheen. Het lijkt wel of dit beter verankerd is. De begeleiding van Esther en Tamara is heel fijn en voelde meteen vertrouwd. Ik kan dit iedereen aanraden. Maar dan wel vier weken, want dat is het zeker waard.

Peter Groenendaal

Financieel , Boekhouding & Belasting

Met de ademsessie van Esther ben je echt met jouw lichaam bezig en even niet met je hoofd. Ik voelde heel veel tintelingen door mijn lichaam, maar niet op een vervelende manier. Daarbij voelde ik me heel erg ontspannen, omdat Esther ook een fijne begeleiding geeft tijdens de sessie. Na de sessie had ik meer energie en voelde meer verbondenheid met mijzelf en de intentie die ik had gezet. Ik zou deze sessie aan iedereen aanbevelen die meer uit hun hoofd willen zijn en hun energie weer willen laten stromen.

Sandra Misran

Health & Lifestylecoach 2.0, Voeding/burn-out expert van 365 Dagen Gezond

Voor mij was de sessie Verbonden Ademen de eerste ervaring hiermee, alsook met Esther als coach. Ik heb het als bijzonder fijn mogen ervaren: het maakte bij mij oude (gelukkige) herinneringen los. En dat was typisch omdat ik juist bezig ben meer verbonden te raken met delen van mijn jeugd die een beetje ‘zoekgeraakt’ zijn. Een mooie ervaring dus en ben zelf doorgegaan met deze eenvoudige oefening. Esther heeft een voor mij erg prettige manier van trainen omdat zij duidelijk, concreet en helder uitlegt, wat fijn is met deze al snel abstracte materie.

Ik kan iedereen aanraden om hiermee bij haar te experimenteren!

Bas

concept-ontwikkelaar , co-founder Netsamen.nl

Vorige week was ik uitgenodigd om met collega’s een ademsessie ‘ verbonden ademen’ bij Esther te volgen. Ik heb haar ontmoet tijdens bijeenkomsten van 365-Dagen-Gezond-gezonde-lifestyle-voor-professionals/

En ik kan ronduit zeggen dat ik er prachtige ervaringen aan heb overgehouden. Het beste kan ik dat denk ik verwoorden door te zeggen dat ik mij tijdens de ademhaling steeds bewuster werd van het afgestemd zijn met mijzelf. Heel bewust ervoer ik dit bijvoorbeeld met lichamelijke sensaties die ik herkende van sensaties in het verleden, en die ik toen meer vanuit primaire ‘overlevingsstrategie’ ervoer. De angsten die er bij mij toen op lagen voelde ik stuk voor stuk lichamelijk opnieuw, maar nu kon ik er ook met mijn inmiddels opgedane ervaringen en de uitstekende sfeer en begeleiding bij Esther, er naar kijken, me er bewust van worden en er naar ademen en oplossen.
Esther is een van de mensen die ik dan ook ten zeerste kan aanbevelen. Met name voor hen, die net als ik, veel vanuit verstandelijke logica werken en mede hierom voor lichamelijke wijsheid openstaan. Zulke wijsheden en kennis kwamen me nu tegemoet en helpen mij.

Robbert Sedee

Coach in persoonlijke groei en expert in mensgerichte business optimalisatie, Kerngericht in bedrijf (KIB)

Er zijn nog veel meer situaties waarbij bewust ademen helend werkt. Dus deze lijst is niet compleet.

Wat levert het je op?

Meer energie of het bewust voelen van moeheid

Verlichting van fysieke klachten

Verbetering van 'sport' prestaties

Heling van trauma

Rust en focus

Verhoging van libido

Een persoonlijke ademsessie duurt circa 1 uur. Je ligt ontspannen op een matras of matje en gaat de inademing bewust verbinden met de uitademing. Je wordt liefdevol begeleid vanuit een veilige setting.

Het is in vele gevallen zinvol om 3 sessies te boeken om daadwerkelijk een doorbraak te creëren.

Regelmatig worden ook groep events georganiseerd. Samen bewust ademen in een groep werkt enorm krachtig.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Het normale tarief voor een privé ademsessie is €75
Kom je via de flyer of advertentie? Vraag dan naar de actietarieven.

Pin It on Pinterest