Over mij


Mijn naam is Esther van Leeuwen

Ik leefde ooit volledig vanuit mijn hoofd. Mijn geest zat vol met geconditioneerde programma’s over wat goed was en wat fout. Ik was hard voor mezelf en wat ik ook presteerde. ‘Het voelde nooit als goed genoeg’. Er was steeds weer een nieuw doel dat nog niet behaald was. Ik wilde continu mijn werkelijkheid veranderen. Ik was ontevreden met hoe het was en leefde van resultaat naar resultaat en dus niet in het moment. Na de universiteit werkte ik in een kantoorbaan. Ik deed mijn werk en behaalde de gewenste resultaten. Ik verdiende geld maar echte innerlijke vervulling miste. Ik verhuisde regelmatig en had geen vaste plek. Het aangaan van intieme relaties ging ook niet soepel. Alsof ik aan het overleven was in plaats van echt vol te leven. ik leefde vanuit een tekort. ‘Nooit goed genoeg zijn’.

Mijn situatie veranderde niet vanzelf. ook niet van de 1 op de andere dag. Er waren wel concrete stappen voor nodig. Mijn leven is daardoor nu wel volledig getransformeerd.

Mijn wereld is gebaseerd op overvloed. Ik woon nu in een heerlijk huis op Scheveningen, loopafstand van zee. Toen ik mijn huis kocht had ik geen enkele rationele reden om daar te gaan wonen. Ik deed dit puur intuitief.

Ik geloof niet zomaar alles wat op mijn pad komt. Ik heb daarom veel geëxperimenteerd wat nu de weg is naar meer vreugde, vitaliteit en levenskracht. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn eigen leven zelf creëer.

Ik ben gestopt met mijn vaste baan om te doen waar ik echt energie van krijg. Dat is bewust creëren en het begeleiden van mensen naar meer verbinding, vitaliteit, energie en levensgeluk.

Ik heb de relatie met mezelf zo enorm verbeterd dat er ook ruimte ontstaan is voor de juiste partner in mijn leven.

Ik ervaar nu innerlijke rust, vertrouwen en ik voel me geïnspireerd en levend. Ik volg nu veel meer mijn natuurlijke stroom van het leven.

Esther van Leeuwen

Esther van Leeuwen

Coach 'Authentiek Leiderschap'

In de basis kwam dit voor mij neer op steeds meer leren en durven verbinden met de signalen van mijn lichaam, mijn emoties en innerlijke stem door me meer af te stemmen en te voelen en me van daaruit te uiten.  


Waarom z’on heel verhaal over mij? Ik ben van mening dat practice what you preach enorm belangrijk is. Dat ik door deze ervaringen juist in staat ben om een spiegel te kunnen zijn voor jou in jouw proces.

Mijn verkort feitelijk CV

een baan in een technische omgeving als implementatie- en projectmanager > 7 jaar
een afgeronde studie organisatiepsychologie ‘MsC’ 
gecertificeerd lichaamstaal coach, 
gecertificeerd familie- en organisatie opsteller
een sensualiteitsyoga teacher training gevolgd
gecertificeerd in diverse energetische methodieken.

De combinatie van deze ervaringen maakt dat ik heb geleerd om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben in staat om zonder veroordeling een veilige setting te creëren waar jij helemaal mag zijn met alles wat zich aandient.

Pin It on Pinterest