Over mij


Mijn naam is Esther van Leeuwen

Ik woon op Scheveningen, loopafstand van zee. Toen ik mijn huis kocht had ik geen enkele rationele reden om daar te gaan wonen. Ik deed dit puur intuitief. Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van mensen en het ontdekken van het gevoelsleven. Ik hou van dansen o.a. Argentijnse tango, de zee en van reizen en nieuwe dingen ontdekken.

Ik geloof niet zomaar alles wat op mijn pad komt. Ik heb daarom veel geëxperimenteerd wat nu de weg is naar meer geluk, vitaliteit en levenskracht.

 

Esther van Leeuwen

Esther van Leeuwen

Expert 'Authentiek Leiderschap & echte verbinding

In de basis kwam dit neer op steeds meer leren en durven verbinden met de signalen van mijn lichaam, mijn emoties en innerlijke stem door meer af te stemmen en te voelen en dit uit te spreken  


Jarenlang volgde ik niet mijn eigen waarheid. Ik leefde vanuit mijn hoofd en was de verbinding met mijn lichaam, emoties en intuïtie kwijtgeraakt. Dit veroorzaakte stress, onrust en daardoor voelde ik mij ongelukkig. Toen ik begon te luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn lichaamssignalen, mijn emoties en mijn intuïtie begon mijn leven volledig te veranderen. Mijn grootste verlangen is echt contact vanuit warmte en liefde. Echte verbinding met andere mensen. Hier zat echter ook mijn grootste angst want dit kan alleen gerealiseerd worden door een echte verbinding met mijzelf te hebben. Door helemaal oprecht, open en kwetsbaar te durven zijn. Ik deel graag mijn ervaringen met jou.

Ik vind het leuk om zowel mannen als vrouwen te begeleiden. Mijn specifieke diensten voor vrouwen komen voort uit het feit dat ik zelf enorm heb geworsteld met de thema’s zelfacceptatie, seksualiteit en intimiteit. Met het voelen van mijn eigen verlangens en grenzen en met mij kwetsbaar durven opstellen. Er zat in mijn systeem een enorm taboe op seksualiteit. Ik had een enorme muur om me heen gebouwd om intimiteit uit de weg te gaan. Dit zorgde voor veel verdriet en eenzaamheid. Ik heb hierin veel sleutels mogen vinden en kan nu op een diep niveau begrijpen hoe ongewenste patronen doorbroken kunnen worden. Deze sleutels deel ik graag met je.

Door een studie organisatiepsychologie ‘MsC’  en baan in een technische omgeving als implementatie- en projectmanager werkte ik veel met mijn hoofd. Ik heb hier veel mogen leren. Ik ging ook door een proces van veel analyseren en bijna geen verbinding meer voelen met mijn lichaam en daarmee mijn innerlijke behoeften, mijn emoties, mijn creativiteit en dromen. Dit terwijl ik juist enorm intuïtief ben.  Ik zat een paar keer op de grens van een burn-out en heb mezelf uiteindelijk op tijd uit deze situatie gehaald.

Er zit zoveel wijsheid in ons lichaam. Het is alleen zaak dat we in een cognitief gedreven wereld leren hoe we ons daarmee kunnen verbinden en hoe we ons hele potentieel kunnen inzetten.

Zelf ben ik steeds meer afgedaald in mijn lichaam en ben daarmee in contact gekomen met wat voor mij echt belangrijk is en datgene wat ik graag wil doen en delen met de wereld.

Als aanvulling op dit proces heb ik o.a. een certificering als lichaamstaal coach,  een certificering familie- en organisatie opsteller, een sensualiteitsyoga teacher training gevolgd en me verdiept in diverse energie helings methodieken. Verder doe ik continu aan zelfontwikkeling.

De combinatie van deze ervaringen maakt dat ik heb geleerd om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben in staat om zonder veroordeling een veilige setting te creëren waar jij helemaal mag zijn met alles wat zich aandient.

Pin It on Pinterest