Over mij


Mijn naam is Esther van Leeuwen

Ik leefde ooit volledig vanuit mijn hoofd. Ik liet me leiden door beperkende overtuigingen. Denken was mijn sterk ontwikkelde kant.Ik wist niet goed hoe ik mijn gevoelens echt kon toelaten. Ik had vooral angst voor emoties. Ik durfde niet aan anderen te tonen hoe ik me echt voelde. Ik leefde met een masker op. Van doel naar doel en dus niet in het moment.

Na de universiteit werkte ik in het bedrijfsleven o.a. als Recruiter en implementatie- projectmanager. Ik presteerde goed en behaalde de gewenste resultaten. Uiterlijk leek alles dus best geslaagd. Ik verdiende mijn geld maar echte innerlijke vervulling miste. Het voelde leeg.
Het aangaan van intieme relaties ging ook niet zo soepel. Alsof ik aan het overleven was in plaats van echt vol te leven. ik leefde vanuit onbewuste patronen. Er zat een diep gevoel onder van nooit goed genoeg zijn.

Stap voor stap ontdekte ik steeds meer hoe ik zelf verandering aan kon brengen in mijn situatie. De sleutel in het proces was het verkrijgen van steeds meer ‘lichaams’bewustzijn.

Mijn wereld is nu gebaseerd op dankbaarheid en overvloeds denken en dat gaat verder dan alleen geld. Ik woon nu in een heerlijk huis op Scheveningen, loopafstand van zee. Toen ik mijn huis kocht had ik geen enkele rationele reden om daar te gaan wonen. Ik deed dit puur intuitief. Het bleek volledig te kloppen met waar ik blij van word.

Mijn rationele kant zorgt ervoor dat ik niet alles geloof wat op mijn pad komt. Ik heb daarom veel geëxperimenteerd wat nu de weg is naar meer vreugde, vervulling, vitaliteit en energie. Ik ben me ervan bewust dat ik zelf invloed heb op hoe ik mijn leven creëer.

Ik ben gestopt met mijn vaste baan om te doen waar ik echt energie van krijg. Dat is bewust creëren en het begeleiden van mensen naar meer verbinding, vitaliteit, energie en levensgeluk. Ik doe dat met name via het verkrijgen van meer lichaamsbewustzijn.

Ik heb de relatie met mezelf zo enorm verbeterd dat er ook ruimte ontstaan is voor de juiste partner in mijn leven.

Ik heb geleerd om steeds meer te leven vanuit overgave. Open te staan voor wat er naar me toe komt in plaats van alles te willen afdwingen. Uiteraard heb ik wel zelf invloed op de creatie.

Esther van Leeuwen

Esther van Leeuwen

Coach 'Authentiek Leiderschap'

De sleutel voor mijn levensgeluk lag in het verbinden met de signalen van mijn lichaam, mijn emoties en innerlijke stem door me meer af te stemmen en te voelen en me van daaruit te uiten.  


Waarom z’on heel verhaal over mij? Ik ben van mening dat iets begrijpen een eerste stap is maar iets ook echt doorleven en belichamen van essentieel belang is. Ja ook mijn studieachtergrond als Psycholoog is een basis voor het begeleiden van mensen. Door mijn persoonlijke levenservaringen eraan toe te voegen ben ik in staat een nog effectievere spiegel te zijn voor jou in jouw proces.

Mijn verkort feitelijk CV

implementatie- en projectmanager voor ICT projecten in grote organisaties > 7 jaar
een afgeronde studie organisatiepsychologie ‘MsC’ 
gecertificeerd lichaamstaal coach,  ‘bij Centrum voor lichaamstaal België’
gecertificeerd familie- en organisatie opsteller ‘ Academie voor opstellingen’ v Hylke Bonnema’
Tantric yoga teacher training afgerond ‘bij Marcia Sanders van Tantric yogaschool’
Authenticiteit jaartraining voor vrouwen afgerond ‘bij Marcia Sanders van Tantric yogaschool’
gecertificeerd in diverse energetische methodieken zoals reiki en prana healing

De combinatie van deze ervaringen maakt dat ik heb geleerd om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben in staat om een veilige setting te creëren zonder veroordeling waar jij helemaal jezelf mag zijn met alles wat zich aandient in het moment zodat jij je steeds vrijer kunt voelen in wie je echt bent en wat jou vervulling geeft los van verwachtingen van buiten.

Pin It on Pinterest