Heb jij ook z’on zin in vakantie?


De langste dag van het jaar is net geweest en de zomer is aangebroken. Grote kans dat je nu nog op kantoor zit uitkijkend naar je aankomende vakantie. Heel terecht natuurlijk want vakantie is heerlijk!

Dit is echter ook de tijd van het jaar waarop we vaak geconfronteerd worden met ons werkelijke energieniveau.
Eenmaal op vakantie heeft ons hoofd soms ook nog wat moeite om tot rust te komen en de dagelijkse drukte en hectiek los te laten. Soms worden we zelfs ziek op vakantie omdat de dagelijkse druk ineens wegvalt.

De reden is vaak dat we niet ons ideale leven leven. Dat we niet de ideale relatie hebben of niet ons ideale werk verrichten. Herken jij dit? Dat je maar doorgaat in je dagelijkse patroon omdat je wellicht een hypotheek hebt en andere verplichtingen maar dat er ergens iets vanbinnen knaagt. Dat stemmetje op de achtergrond dat zorgt voor innerlijke onrust?

Allereerst heb ik dan een tip voor je.

Plan z’on 10 minuten in tijdens je dag om rustig te gaan zitten. Zet bijvoorbeeld een kookwekkertje en beantwoordt vervolgens de vraag:
wat zijn jouw energiebronnen? schrijf dan alles op wat in je opkomt. Blijf doorgaan tot de tijd om is.
De vervolgstap is om de komende week iedere dag 1 van deze zaken in te plannen in je dag. Om daar bewust tijd voor te maken.

Voel je dat je echt tegen een punt aanzit waarop je gaat vastlopen dan nodig ik je uit voor mijn speciale zomeractie. De zingeving proefsessie aan zee. We plannen dan een afspraak in waarbij ik als jouw coach/spiegel fungeer. Het doel is om te voelen en dieper inzicht te krijgen in wat er nodig is in jouw leven.

Dit is een hele speciale actie voor een heel speciaal tarief namelijk de symbolische prijs van 35 euro. Dit is minder dan de helft van het reguliere tarief. De reden is dat ik ineens inspiratie kreeg voor deze actie en dat ik je wil laten kennismaken met mijn werk op een laagdrempelige manier aan zee. Helemaal passend in de zomermaanden.

Er is beperkt plek omdat het echt gaat om 1 op 1 sessies. Ik heb iedere week ruimte voor 1 sessie. De actie loopt t/m augustus.

Waarom zou je met mij in zee gaan? Ja dat kan zelfs letterlijk want aan zeezwemmen doe ik ook:-)
Reden is dat ik een achtergrond heb ik arbeids- & organisatiepsychologie met focus op bevlogenheid. Dat ik z’on 10 jaar ervaring heb in het bedrijfsleven en meer dan 5 jaar zeer actief bezig ben met bewustzijnsontwikkeling. Ik heb hierdoor geleerd om de brug te slaan van hoofd naar hart. Van denken naar doen. Wil je meer lezen over mij als persoon dan kan dat hier.

Voel je een yes? Stuur dan Yes naar dit contactformulier. Dan neem ik contact met je op.

Pin It on Pinterest