Persoonlijke familie opstelling om je persoonlijke dromen te leven


Een persoonlijke sessie duurt altijd ruim een uur. Het resultaat staat altijd voorop.

Loop jij vast in je carrière?

Heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit?

Lopen de relaties op je werk niet soepel en levert dit spanning op?

Laat jij je tegenhouden door iets om echt te gaan voor je missie?

Heb je een leidinggevende functie en loop je tegen uitdagingen aan?

Mis jij vervulling in het werk dat je doet? Voel je dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt?


In een persoonlijke sessie maken we contact met wat er bij jou speelt in het hier en nu.

De sessie is een combinatie van bewustwording van je lichaam en een familieopstelling. Op deze manier krijg jij puzzelstukjes die helpen om dieper inzicht te krijgen in jouw persoonlijke dynamiek en daadwerkelijk te gaan bewegen.

In deze persoonlijke sessie werken we met jouw onderbewuste patroon. Je kunt ieder gewenst levens thema inbrengen. We indentificeren je werkelijke onderliggende verlangen en wat nodig is op onbewust niveau wordt in beweging gebracht. Er wordt een nieuw zaadje geplant. Jij voert zelf de regie over de inhoud. Ik begeleid het proces.

Het tarief voor een losse persoonlijke sessie is €79 (inclusief 21% BTW) per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 1.5 uur.

5 Sessie pakket
Persoonlijk afgestemd pakket van 5 sessies van 1.5 uur. We stellen samen jouw doel vast. Naar aanleiding daarvan wordt een persoonlijk afgestemd traject aangeboden.
Dit is een combinatie van het verkrijgen van diepe inzichten, het verbinden met jouw intuïtie en concrete implementatie van verandering.
Door meerdere sessies kan er echt een transformatie bereikt worden. Een 5 sessie pakket kan geboekt worden voor het speciale tarief van €350

Ervaringen van klanten

25-8-2016
Onze sessie heeft me weer uit mijn hoofd gehaald en beter leren ademhalen.
Kwam op juiste moment.
De inzichten zijn groots, en misschien gek genoeg ook heel logisch allemaal.
Direct nadat wij klaar waren ben ik aan het werk gegaan.
Daarin had ik weer hernieuwde energie.

Marloes

4-7-2016
Esther is in staat goed contact te leggen met je gevoel en is ook tegelijk resultaat gericht. Hierdoor wordt iets wat als ‘zweverig’ uitgelegd/ ervaren kan worden, opeens heel concreet en duidelijk.
De sessie die ik met Esther heb gehad gaf me direct heldere inzichten. En het gevoel dat ik tijdens de sessie heb mogen ervaren werkt nog steeds dagelijks door. Het is makkelijk terug te grijpen naar dit gevoel en de ervaring en hierdoor levert dit me nog steeds nieuwe waardevolle inzichten op.

Caroline Arkesteijn

Q&A Support Manager, Wolters Kluwer

13-6-2016
Bij Esther heb ik een familieopstelling ervaren. Ik had door vele minder fijne ervaringen veel fysieke klachten waarvoor geen oplossing werd gevonden. Samen hebben wij de familieopstelling uitgevoerd. Tot mijn verbazing werd een hele andere oplossing voor mijn klachten gevonden dan ik verwacht had, namelijk in evenwicht zijn met mijn vrouwelijkheid. Het gevolg ervan was dat mijn klachten een stuk verminderden, er evenwicht ontstond en ik voor het eerst in jaren weer mezelf voelde.

Christine

Senior testmederwerker

Wat levert een opstelling jou op?

Het doorbreken van ongewenste (familie) patronen

Meer focus

Meer energie

Voelen wat echt bij jou klopt

Wil jij je dromen weer in beweging zetten?


Meld je dan hier aan voor een persoonlijke sessie

Pin It on Pinterest