Adem, aanraking, thee , chocolade en rust.

Samen in een kleine persoonlijke groep (3-max.7 personen).
Jij hoeft alleen te ademen, te ervaren en te ontvangen. Voor de rest wordt met liefde gezorgd.Je bent gericht op jezelf, niet op de groep. Je ervaart datgene wat nodig is in het moment en krijgt de inzichten die voor jou nodig zijn in je leven.

De meeste mensen gebruiken maar 1/3 deel van hun longen. Adem staat voor leven. Dit betekent dat deze groep mensen niet vol leeft en alles eruit haalt wat erin zit. Wil jij deel uitmaken van de groep mensen die het leven vol aangaat en alles eruit haalt wat mogelijk is? Deze avonden bieden je de juiste handvaten.

Los per keer €20 p.p. of €15 p.p. als je iemand meeneemt.
Rittenkaart mogelijk (4 X voor €60) 6 weken geldig

Er staan groepsadem momenten gepland op de volgende data:

woensdagavond 20:00-21:30

vrijdagochtend om 09:30-11:00

Op verzoek worden er in overleg nieuwe groepsmomenten gepland.

Deze sessies ‘ Adem als medicijn’ begeleid ik alleen of op aanvraag bij een grotere groep samen met mijn fantastische collega Tamara Spaan

Meld je hier aan. Of stel vrijblijvend je vraag.

Lees hieronder enkele persoonlijke ervaringen

Met de ademsessie van Esther ben je echt met jouw lichaam bezig en even niet met je hoofd. Ik voelde heel veel tintelingen door mijn lichaam, maar niet op een vervelende manier. Daarbij voelde ik me heel erg ontspannen, omdat Esther ook een fijne begeleiding geeft tijdens de sessie. Na de sessie had ik meer energie en voelde meer verbondenheid met mijzelf en de intentie die ik had gezet. Ik zou deze sessie aan iedereen aanbevelen die meer uit hun hoofd willen zijn en hun energie weer willen laten stromen.

Sandra Misran

Health & Lifestylecoach 2.0, Voeding/burn-out expert , 365 Dagen Gezond

Ik heb bij Esther en Tamara vier weken achtereen een ademavond gedaan. Dit heeft mij veel gebracht. Op mijn thema ‘innerlijke rust’ kon ik steeds dieper gaan. Dit gaat een stap verder dan meditatie en is heel fijn om te doen. Dat alleen ademen in verbinding zoveel kan brengen vind ik bijzonder. Na een sessie ademen voelde ik een enorme leegte vanbinnen. Heerlijk om even pauze te nemen van mijn normaal zo drukke denkhoofd. Nu een week later kan ik nog steeds makkelijker bij mijn innerlijke rust blijven dan voorheen. Het lijkt wel of dit beter verankerd is. De begeleiding van Esther en Tamara is heel fijn en voelde meteen vertrouwd. Ik kan dit iedereen aanraden. Maar dan wel vier weken, want dat is het zeker waard.

Peter Groenendaal

Financiaal, Boekhouding & Belasting

Vorige week heb ik een heerlijk ontspannen ademsessie ondergaan bij Esther. Hele prettige begeleiding en echt rustgevend. Door mijn rsi klachten heb ik vaak koude vingers ,een zware arm en vastzittende schouders. Door stress wordt dit verergerd. Ik merkte dat gaandeweg de sessie mijn bloed weer goed kon doorstromen, mn schouder ontspande en mn vingers weer warm aanvoelden. Wat was dat lang geleden dat ik weer roze vingertoppen had. Wat heerlijk dat ademen ervoor kan zorgen dat alles weer goed doorstroomt en blokkades opgeheven worden. Kan het je echt aanraden! Nu zelfs een week later voelt mn arm nog heerlijk ontspannen zoals t hoort, dat gevoel had ik al maanden niet meer.
Ook als je erg gestresst bent is het zeer aan te raden, je hoofd raakt leeg en je lichaam ontspant.
Dit zou voor iedereen goed zijn om alle stress hedendaags beter aan te kunnen

Mieke Fokke

“Ik heb een hele mooie ademreis gemaakt bij Esther. Ik voelde me veilig dankzij de liefdevolle
begeleiding en kon daardoor loslaten en diep in mijn gevoel zakken

Jan Peter

Trainer

Voor mij was de sessie Verbonden Ademen de eerste ervaring hiermee, alsook met Esther als coach. Ik heb het als bijzonder fijn mogen ervaren: het maakte bij mij oude (gelukkige) herinneringen los. En dat was typisch omdat ik juist bezig ben meer verbonden te raken met delen van mijn jeugd die een beetje ‘zoekgeraakt’ zijn. Een mooie ervaring dus en ben zelf doorgegaan met deze eenvoudige oefening. Esther heeft een voor mij erg prettige manier van trainen omdat zij duidelijk, concreet en helder uitlegt, wat fijn is met deze al snel abstracte materie.
Ik kan iedereen aanraden om hiermee bij haar te experimenteren!

Bas

concept-ontwikkelaar , co-founder , Netsamen.nl

Meld je aan om mee te doen

Wil jij je dromen weer in beweging zetten?


Meld je dan hier aan voor een Adem sessie

Pin It on Pinterest