Adem, aanraking, thee , chocolade en rust.
Samen in verbinding zijn met een intieme knusse groep (max. 8 personen)
Jij hoeft alleen te ademen, te ervaren en te ontvangen. Wij zorgen met liefde voor de rest.
Je ervaart datgene wat nodig is in het moment en krijgt de inzichten die voor jou nodig zijn in je leven.

De meeste mensen gebruiken maar 1/3 deel van hun longen. Adem staat voor leven. Dit betekent dat deze groep mensen niet vol leeft en alles eruit haalt wat erin zit. Wil jij deel uitmaken van de groep mensen die het leven vol aangaat? Deze avonden bieden je de juiste handvaten.

Los per avond €35 p.p. of €30 per 2 pers. €110 voor de hele reeks.

Deze avonden begeleid ik samen met mijn fantastische collega Tamara Spaan

Meld je hier aan.

Lees hieronder een persoonlijke ervaring

Met de ademsessie van Esther ben je echt met jouw lichaam bezig en even niet met je hoofd. Ik voelde heel veel tintelingen door mijn lichaam, maar niet op een vervelende manier. Daarbij voelde ik me heel erg ontspannen, omdat Esther ook een fijne begeleiding geeft tijdens de sessie. Na de sessie had ik meer energie en voelde meer verbondenheid met mijzelf en de intentie die ik had gezet. Ik zou deze sessie aan iedereen aanbevelen die meer uit hun hoofd willen zijn en hun energie weer willen laten stromen.

Sandra Misran

Health & Lifestylecoach 2.0, Voeding/burn-out expert , 365 Dagen Gezond

Vorige week was ik uitgenodigd om met collega’s een ademsessie ‘ verbonden ademen’ bij Esther te volgen. Ik heb haar ontmoet tijdens bijeenkomsten van 365-Dagen-Gezond-gezonde-lifestyle-voor-professionals/
En ik kan ronduit zeggen dat ik er prachtige ervaringen aan heb overgehouden. Het beste kan ik dat denk ik verwoorden door te zeggen dat ik mij tijdens de ademhaling steeds bewuster werd van het afgestemd zijn met mijzelf. Heel bewust ervoer ik dit bijvoorbeeld met lichamelijke sensaties die ik herkende van sensaties in het verleden, en die ik toen meer vanuit primaire ‘overlevingsstrategie’ ervoer. De angsten die er bij mij toen op lagen voelde ik stuk voor stuk lichamelijk opnieuw, maar nu kon ik er ook met mijn inmiddels opgedane ervaringen en de uitstekende sfeer en begeleiding bij Esther, er naar kijken, me er bewust van worden en er naar ademen en oplossen.
Esther is een van de mensen die ik dan ook ten zeerste kan aanbevelen. Met name voor hen, die net als ik, veel vanuit verstandelijke logica werken en mede hierom voor lichamelijke wijsheid openstaan. Zulke wijsheden en kennis kwamen me nu tegemoet en helpen mij.

Robbert sedee

Coach in persoonlijke groei en expert in mensgerichte business optimalisatie, Kerngericht in bedrijf

Voor mij was de sessie Verbonden Ademen de eerste ervaring hiermee, alsook met Esther als coach. Ik heb het als bijzonder fijn mogen ervaren: het maakte bij mij oude (gelukkige) herinneringen los. En dat was typisch omdat ik juist bezig ben meer verbonden te raken met delen van mijn jeugd die een beetje ‘zoekgeraakt’ zijn. Een mooie ervaring dus en ben zelf doorgegaan met deze eenvoudige oefening. Esther heeft een voor mij erg prettige manier van trainen omdat zij duidelijk, concreet en helder uitlegt, wat fijn is met deze al snel abstracte materie.
Ik kan iedereen aanraden om hiermee bij haar te experimenteren!

Bas

concept-ontwikkelaar , co-founder , Netsamen.nl

Pin It on Pinterest